Katmondo Expertmeeting verslag_Koffieproducenten

NIEUWS | Colombiaanse koffiesector: voortrekker op weg naar duurzaamheid

Opdrachtgever: Initiatief Duurzame Handel (IDH)

Medium: Website IDH

Publiek: Geïnteresseerden in duurzame handel in Nederland en Latijns-Amerika; commerciële en non-profitorganisaties op het gebied van landbouw en fair trade; investeerders; donoren

Talen: Nederlands en Engels

IDH, het internationaal opererende initiatief voor duurzame handel met hoofdkantoor in Utrecht, zet innovatieve, bedrijfsgestuurde benaderingen in om nieuwe banen, duurzame industrieën en nieuwe bedrijfsmodellen te creëren in Afrika, Azië en Latijns-Amerika. Met een miljoenenbereik onder kleinschalige boeren en andere producenten, wil IDH een ​​grootschalige positieve impact hebben op het gebied van bijvoorbeeld klimaatverandering, gendergelijkheid en leefbaar inkomen. Hiermee helpt de organisatie bij het bereiken van de VN-Duurzame Ontwikkelingsdoelen tussen nu en 2030.

Katmondo deed de verslaglegging van de expertmeeting Duurzame handel Colombia, georganiseerd door IDH in samenwerking met de Nederlandse ambassade in Bogota. Ook zette ik mijn kennis van het Spaans in om, naast de rapportage van de panels en presentaties tijdens de plenaire sessies, aanvullende interviews te doen met bedrijfsleiders van Colombiaanse koffieproductiebedrijven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.