Visie en aanpak

Waarom klanten werken met Katmondo

Geëngageerde content

Ik geloof dat “story” en “substantie” hand in hand gaan. Geen sociaal betrokken verhaal vertellen omdat het zo goed klinkt, maar oprecht verwoorden wat mensen beweegt en wat bedrijven verbindt met de sociale doelen waar zij zich voor inzetten.

Communicatie voor diverse doelgroepen

Flexibel zijn en je communicatieboodschap aanpassen aan de “tone of voice” van allerlei verschillende publieksgroepen en klantsegmenten: het is een uitdaging, en daarom ook zo interessant. Katmondo doet het met veel plezier.

20+ jaar ervaring

Katmondo heeft zo’n vijfentwintig jaar ervaring met het schrijven van teksten, het produceren van content – in woord en beeld – en het geven van communicatie-advies. Dat deed en doe ik voor opdrachtgevers in binnen- en buitenland.

.

Nieuwsgierig en betrokken, met oog voor details

Eén van de grootste complimenten (vind ik zelf) die opdrachtgevers me kunnen maken is dat ik goed luister en goed observeer.

Mijn nieuwsgierigheid naar details die je op het eerste gezicht niet zouden opvallen, geeft meerwaarde aan Katmondo’s teksten en communicatie-advies.

Thuis in het Nederlands, Spaans en Engels

Nederlandstalige van huis uit maar met internationale woon- en werkervaring, kan ik goed met het Spaans en Engels overweg. Regelmatig heb ik teksten in deze talen geschreven en organisaties begeleid bij het vormgeven van hun communicatiebeleid. Natuurlijk werkt Katmondo samen ervaren native speakers, die als dat nodig is de laatste puntjes op de “i” zetten.

Persoonlijke service van hoge kwaliteit

Toegegeven: een perfectionist zijn is niet áltijd een voordeel. Maar wel als het om klantrelaties gaat. Katmondo’s dienstverlening gaat ervan uit dat de wensen van de klant zoveel mogelijk op maat moeten worden bediend. Als het nodig is om een extra tandje bij te zetten, dan doe ik dat graag.

Ook werken met Katmondo?

Of wil je eerst meer weten over mijn diensten en producten? Dat kan natuurlijk. Neem contact op of plan meteen een belafspraak in (gratis natuurlijk, en zonder verplichtingen!). Ik neem graag de tijd om over jouw specifieke vraag te overleggen.

Katmondo_Visie-Aanpak_Katja-Marianne-Noordam

Passie voor tekst en communicatie, ervaren in sociaal ondernemen

Van huis uit heb ik een passie voor tekst en communicatie, en ook heb ik me altijd ingezet voor organisaties die een positieve sociale impact creëren. Zo heb ik veel bedrijven en non-profits geholpen bij het vormgeven en in de praktijk brengen van hun MVO-beleid.

In Katmondo combineer ik deze twee liefdes.

Ik geloof namelijk niet in goed klinkende purpose marketing boodschappen gelanceerd door organisaties zonder écht sociaal commitment. En omgekeerd weet ik ook dat een bedrijf dat sociale waarde creëert niet kan zonder krachtige communicatie.

Biedt jouw bedrijf échte oplossingen voor sociale kwesties? Dan help ik je graag met het communiceren van jouw boodschap!