Communicatie Onderzoek

Katmondo helpt met onderzoek waar je het social purpose marketing- en communicatiebeleid van jouw bedrijf op kan bouwen.

Onderzoek voor overtuigende social purpose communicatie

Onderzoek is cruciaal voor effectieve social purpose marketing en -communicatie. Katmondo helpt je daar graag mee.

Met het accent op kwalitatieve data, doe ik de research die jouw bedrijf nodig heeft om input te verzamelen voor communicatiebeleid, ontwikkeling en restyling van je huisstijl, of storytelling waarmee je je ideale klantgroepen aan je bindt.

Katmondo Intern communicatie onderzoek

01

Intern communicatie onderzoek

Katmondo Extern marketing- en communicatie onderzoek

02

Extern marketing- en communicatieonderzoek

01 | Intern communicatie onderzoek

De medewerkers en directieleden van je bedrijf zijn een onmisbare bron van informatie voor marketing- en communicatiebeleid.

Ondernemen met een sociale doelstelling vraagt om authentieke merkverhalen en communicatieboodschappen die consistent zijn met de organisatiecultuur. Research onder interne medewerkers werpt licht op de meningen en percepties rondom het sociale commitment dat je bedrijf wil uitdragen en draagt bij aan de nodige betrokkenheid.

02 |  Extern marketing- en communicatie onderzoek

Komt de sociale boodschap die jouw bedrijf wil uitdragen wel goed over? Bereiken de ingezette communicatiekanalen wel de goeie publieksgroepen? Slaan de storytelling-acties die jouw organisatie onderneemt eigenlijk wel goed aan?

Voor bedrijven die naast winst ook sociale waarde willen creëren, is onderzoek naar het bereik en de impact van hun marketing- en communicatiestrategie heel belangrijk.

Katmondo helpt met het verzamelen en analyseren van kwalitatieve en kwantitatieve data onder externe doelgroepen. Of het nu gaat om markt research, imago-onderzoek of klanttevredenheidsanalyse, we brengen de informatie in kaart die jouw bedrijf nodig heeft om de beste beslissingen te nemen.