Tekst & Content

Katmondo produceert sociaal geëngageerde teksten, webcontent en magazines die waarde creëren voor jouw bedrijf én je publiek.

Katmondo Interview

01

Interviews voor online en offline media

Katmondo webcontent

02

Webcontent

Katmondo Magazines

03

Nieuwsbrieven en magazines

Onderzoek en analyse

04

Beleidsplannen en verslagen

01 | Interviews voor online en offline media

Een diepte-gesprek over de achtergronden van een actuele sociale kwestie, een aangrijpend cover-artikel waarin ervaringsdeskundigen hun verhaal vertellen over barrières die ze hebben overwonnen, of een informatief onderhoud met een vakexpert over ontwikkelingen in jouw branche: voor al deze en nog veel meer communicatiedoelstellingen schrijft Katmondo het interview dat je zoekt.

Interviews zijn ideaal om klanten en andere doelgroepen te betrekken bij de waarde die jouw bedrijf creëert voor mensen en de maatschappij. Verhalen die verteld worden vanuit de ervaringen en belevingswereld van de geïnterviewde stimuleren engagement, wekken emoties op en maken nieuwsgierig naar méér.

Naast interviews voor je website, blogpage, magazine of nieuwsbrief, is Katmondo ook thuis in individuele of groepsgesprekken voor andere communicatiedoelen, bijvoorbeeld om input te verzamelen voor onderzoek en analyse.

02 |  Webcontent

Op zoek naar blogs, nieuwsitems, informatieve pagina’s of content voor digitale marketing en storytelling? Katmondo helpt je graag. Ook voor de opzet of restyling van je bedrijfswebsite kan je bij Katmondo terecht.

Sinds het internet mainstream werd, produceer ik krachtige content voor non-profits, overheden en bedrijven met een sociale missie. Dat doe en deed ik voor Nederlands- en Spaanstalige sites, en ook creëer ik content in het Engels.

Als je dat wilt kijk ik mee naar de “look & feel” van je webcontent. Zo zoeken we samen naar de balans tussen aantrekkelijke teksten en pakkende beelden, waarmee je jouw sociale impact boodschap op een overtuigende manier met je doelgroepen deelt.

03 |  Nieuwsbrieven en magazines

Nieuwsbrieven en magazines die periodiek verschijnen zijn krachtige communicatiemiddelen om te bouwen aan loyaliteit en vertrouwen onder de interne en externe doelgroepen van je bedrijf. Juist in een tijd waarin vluchtige social media-uitingen de toon bepalen, bieden ze continuïteit dragen bij aan het versterken van je bedrijfsidentiteit. Ze zijn een prima platform om het sociale commitment van jouw organisatie en je medewerkers te belichten.

Katmondo produceert teksten voor online en offline nieuwsbrieven en magazines en denkt mee over de redactieformule en uitstraling van je bedrijfsperiodiek. Ook de coördinatie van de praktische invulling, zoals briefings van redacteurs, fotografen en grafisch designers, neem ik graag op me.

Geen eigen nieuwsbrief? Katmondo produceert ook informatieve teksten en actualiteitenberichtgeving voor andere online en offline communicatiemedia.

04 |  Beleidsplannen en verslagen

Geen bedrijf kan zonder een goed geformuleerd beleidsplan. Ook jaarrapporten – steeds vaker: duurzaamheidsverslagen of sociale jaarverslagen – zijn onmisbaar om interne en externe doelgroepen te informeren over de koers die je organisatie vaart.

Katmondo is thuis in het schrijven van strategie- en beleidsplannen die de ambities van jouw bedrijf op een degelijke én goed leesbare manier communiceren, met speciale aandacht voor de sociale impact die je organisatie creëert.

Zoek je een duurzaamheidsjaarverslag waarin feiten en cijfers in soepel lezende tekst zijn vertaald, ook dan ben ik je graag van dienst!