Katmondo Media’s Privacyverklaring

Als Katmondo Media respecteer ik je privacy en ik doe er alles aan om deze te beschermen via het privacybeleid zoals beschreven in deze Privacyverklaring (NB: het gebruik van “ik” in deze tekst refereert eveneens aan Katmondo Media). In deze Privacyverklaring leg ik uit hoe ik de persoonlijke informatie gebruik die ik van je verzamel wanneer je de website gebruikt, en hoe je jouw rechten met betrekking tot jouw gegevens kunt uitoefenen.

Katmondo Media’s privacybeleid regelt jouw toegang tot en gebruik van www.katmondomedia.com (de “website”) als gast, gebruiker of klant, inclusief alle inhoud, functionaliteiten en diensten die op of via deze website worden aangeboden.

Lees deze Privacyverklaring zorgvuldig door voordat je www.katmondomedia.com gaat gebruiken. Door de website te gebruiken, ga je ermee akkoord gebonden te zijn aan dit privacybeleid en de inhoud ervan te accepteren.

Welke persoonlijke informatie verzamelt Katmondo en hoe wordt deze verzameld en gebruikt?

Wanneer je www.katmondomedia.com bezoekt, worden de volgende persoonlijke gegevens over je verzameld tijdens je bezoek: naam, e-mailadres en in specifieke gevallen je telefoonnummer, fysieke locatie/adres en bedrijfsgegevens zoals je identificatienummer van de Kamer van Koophandel (indien van toepassing).

Deze informatie wordt automatisch verzameld en verwerkt wanneer je formulieren op de website invult, met Katmondo Media communiceert via de contactpagina, op enquêtes reageert, zoekopdrachten uitvoert via de zoekfunctie, opmerkingen of andere feedback geeft, de website gebruikt of bekijkt via de cookies van je browser, en wanneer je via de website een product of dienst aanvraagt. Dit laatste, inclusief downloads van gratis materiaal dat ik op de website aanbied.

Katmondo Media kan jouw persoonlijke gegevens ook ontvangen als je contact met me opneemt via telefoon, Whatsapp, e-mail of via onze mijn social mediakanalen (Facebook, Instagram, LinkedIn enz.)

Ik gebruik de informatie die je verstrekt om het gevraagde product of de gevraagde dienst te leveren, de prestaties van de website te verbeteren, eventuele vragen die je aan Katmondo Media stelt te beantwoorden, en om je te e-mailen met informatie, nieuws of speciale aanbiedingen met betrekking tot andere diensten of producten waarvan ik denk dat je erin geïnteresseerd bent.

Hoe Katmondo Media automatische datatechnologieën gebruikt

Terwijl je door www.katmondomedia.com navigeert, kunnen ook technologieën voor automatische gegevensverzameling ingezet worden, zoals Google Analytics.

Ik gebruik deze technologieën om bepaalde informatie over jouw apparatuur, browse-activiteiten en patronen te verzamelen. Dit omvat doorgaans informatie over jouw locatie, het IP-adres van je computer, je besturingssysteem, browsertype en alle communicatie tussen jouw computer en de website.

De data die zo automatisch worden verzameld gebruik ik voor statistische doeleinden, en bevat geen persoonlijke informatie. Ik gebruik deze gegevens om de website en mijn aanbod te verbeteren.

Hoe beschermt Katmondo Media jouw persoonlijke informatie?

De persoonlijke informatie die je ons verstrekt zal ik met de grootste zorg behandelen. Ik zal jouw gegevens niet gebruiken voor andere doeleinden dan de doeleinden waarvoor je ze hebt verstrekt, tenzij je Katmondo Media daarvoor expliciet toestemming geeft, bijvoorbeeld door akkoord te gaan met het ontvangen van e-mailupdates na het downloaden van een eBook.

Katmondo Media beschermt jouw persoonsgegevens op de volgende manieren: via het gebruik van beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall; bescherming van de computers die mogelijk persoonsgegevens bevatten met beveiligde wachtwoorden; en het versturen van je persoonlijke gegevens via een beveiligde (versleutelde) internetverbinding.

Katmondo Media zal nooit lijsten met e-mailadressen verkopen, uitlenen of leasen aan derden.

Wel maak ik, om jouw gegevens te verwerken en er toegang toe te krijgen zoals hierboven is beschreven, gebruik van digitale diensten van derden. Hiermee ben ik in staat om jouw informatie, diensten en producten van Katmondo Media te leveren. Dit zijn onder meer dienstverleners voor financiële transacties om betalingen te verwerken, websitebeheerdiensten, en leveranciers van e-mailautomatisering om informatie te verzenden.

Ik werk alleen samen met gerenommeerde externe providers. Deze derde partijen zijn gebonden door contracten waarin staat dat ze jouw persoonlijke gegevens niet zullen gebruiken op een manier die ik niet toesta.

In zeer uitzonderlijke gevallen kan het voorkomen dat Katmondo informatie vrijgeeft wanneer ik hiertoe wettelijk verplicht word, met andere woorden, wanneer ik te goeder trouw van mening ben dat de wet dit vereist of om mijn wettelijke rechten te beschermen, of wanneer ik daartoe door een rechtbank of andere overheidsinstantie word gedwongen.

Hoe lang bewaart Katmondo Media jouw persoonlijke gegevens?

Ik bewaar je persoonlijke gegevens totdat je je afmeldt of, als ik geen bericht hierover van je ontvang, gedurende kortere of langere tijd, afhankelijk van de reden waarom je jouw informatie aan Katmondo Media hebt verstrekt. Deze periode kan variëren van 24 maanden tot 36 maanden, en in het geval van gegevens die je hebt verstrekt voor aankopen, zullen we deze tot zeven jaar bewaren in verband met controleverplichtingen tegenover de Belastingdienst.

Je recht op correcties, verwijderen en andere acties om je gegevens te beschermen

Ik respecteer je rechten om controle te hebben over de informatie die Katmondo over je verzamelt.

Je hebt het recht om mij toegang te vragen tot de persoonlijke gegevens die ik van je bewaar, om correcties van de door jou verstrekte gegevens te vragen, me te vragen de gegevens te wissen, bezwaar te maken tegen het gebruik van je gegevens, te vragen dat jouw gegevens worden overgedragen aan een andere organisatie, of rechtstreeks aan jouzelf, en vragen dat Katmondo stopt met het automatisch verwerken van de gegevens. Hoewel Katmondo bepaalde wettelijke rechten heeft op controle van persoonlijke gegevens, zal ik natuurlijk waar mogelijk aan jouw verzoek voldoen.

Overal waar Katmondo Media jouw toestemming heeft gevraagd om je persoonsgegevens te verzamelen of te verwerken, heb je het recht om die toestemming op elk moment in te trekken.

Als je onze periodieke e-mails of promotiematerialen niet langer wil ontvangen, kun je je op elk moment afmelden voor het ontvangen van deze berichten door op de afmeldlink in de e-mail te klikken.

Om deze rechten uit te oefenen, neem dan contact met me op via e-mail of telefoon (opgenomen aan het einde van dit privacybeleid; blijf lezen).

Katmondo’s gebruik van cookies en vergelijkbare technologieën

Wanneer je www.katmondomedia.com bezoekt, kunnen we automatisch informatie van je verzamelen via cookies of vergelijkbare technologie. Cookies zijn kleine tekstbestanden die in de browser van je computer, tablet of smartphone worden opgeslagen om standaard internetloginformatie en informatie over bezoekersgedrag te verzamelen. Cookies worden gebruikt om jouw ervaring op de website te verbeteren, bijvoorbeeld zorgen dat je aangemeld blijft, te weten hoe je onze website gebruikt en jouw voorkeuren op te slaan.

Andere informatie die via cookies en serverlogboeken kan worden verzameld, is bijvoorbeeld de datum en tijd van je bezoek, de pagina’s die je bezocht hebt, de tijd die je op onze site hebt doorgebracht en de websites die je net voor en net na die van mij hebt bezocht, evenals jouw IP-adres.

De eerste keer dat je katmondomedia.com bezoekt word je geïnformeerd over het gebruik van cookies en vragen we je hiervoor toestemming. Je kan jouw browser altijd zo instellen dat cookies niet worden geaccepteerd (voor meer informatie over cookies kan je hier terecht). In enkele gevallen werken sommige functies van de website daardoor mogelijk niet goed.

Katmondo Media behoudt zich het recht voor om technologische equivalenten van cookies te gebruiken, inclusief social mediapixels. Met deze pixels kunnen social media sites bezoekers naar externe websites volgen.

Blijf op de hoogte van wijzigingen in dit Privacybeleid

Alle wijzigingen en updates van dit Katmondo Media Privacybeleid plaats ik op deze pagina. Bezoek deze privacyverklaring regelmatig om van deze aanpassingen op de hoogte te blijven.

Als je klachten hebt

Wil je een klacht melden over de manier waarop wij met jouw persoonsgegevens omgaan? Laat dit mij eerst weten en ik zal mijn best doen om een goeie oplossing te vinden. Als je vindt dat Katmondo Media je klacht niet op een bevredigende manier heeft aangepakt, dan kan je contact opnemen met de nationale toezichthouder, in Nederland is dit de Autoriteit Persoonsgegevens, die via hier bereikbaar is.

Vragen of opmerkingen? Neem contact op!

Als je een vraag, verzoek of commentaar hebt met betrekking tot het verzamelen en gebruik van jouw persoonlijke gegevens, laat het me dan weten. Je kan contact opnemen via:

Mobiele telefoon: +57 3107997346 (Colombia, alleen Whatsapp), en: +31 (0) 6 24892698 (Nederland, alleen telefoon, gebruik voor Whatsapp het voorgaande nummer)

E-mailadres: katja@katmondomedia.com

Katmondo Media – Vestigingsadres:

Katja Marianne Noordam

Cra. 18 no. 35-75 apto. 402

111311 Bogota

Colombia

 

Nederland – Postadres:

Oranjerie 26

2316 ZK Leiden

Deze Privacyverklaring is van kracht met ingang van 15 november 2020.

Menu