Wat klanten en partners zeggen

Een greep uit de ervaringen van klanten en samenwerkingspartners:

Met Katja samenwerken kan ik van harte aanbevelen. Ze is gedreven en bevlogen en verdiept zich in jouw organisatie. Ze kijkt wat nodig is en wat kan. Zo krijg je een professioneel advies of een goede tekst op maat. Voor onze organisatie heeft ze vooral veel interviews geschreven. Soms over lastige of taaie onderwerpen. Maar altijd kwam er snel een bericht in mijn mailbox met een prettig leesbaar verhaal en precies de juiste toon. Een makkelijke tekst schrijven is moeilijker dan het lijkt en Katja verstaat die kunst. Dat komt omdat ze slim is en perfect weet hoe je je verplaatst in de ander.

Jacinta de Moor – Communicatieadviseur bij de gemeente Haarlemmermeer

Katja is echt een expert in purpose marketing en social impact communicatie. Ze is gepassioneerd door haar missie om doelgerichte organisaties te inspireren. Ze leeft en ademt het. Met haar warme en meelevende persoonlijkheid, enorme ervaring en diepgaande professionele knowhow is ze anderen op een ongeëvenaarde manier van dienst.

Brigitte Bojkowszky, Ph.D. , Global & Personal Branding Strategist

Ik wil je heel erg bedanken voor het geweldige werk dat je voor ons hebt gedaan! Dankzij jouw professionaliteit, creativiteit en openheid is het je gelukt een enorme hoeveelheid informatie en ideeën van onze kant te verzamelen en te analyseren. Met de producten die je hebt geleverd, heb je onze verwachtingen overtroffen. Dankzij jouw werk zijn we erin geslaagd om als organisatie onze interne informatie beter te systematiseren en onze public relations en social media communicatie te versterken. Daarnaast heeft jouw werk de informatievoorziening aan onze nieuwe teamleden enorm verbeterd.

Wat ons ook is bijgebleven, zijn jouw flexibiliteit en aanpassingsvermogen. En vooral: de balans tussen menselijke warmte én professionaliteit die jouw samenwerking met ons karakteriseerde.

José Serrano – Teamcoördinator en coördinator Opleiding en Personeelszaken, PBI-Colombia

Katja is gedreven, serieus en ambitieus, maar ook in staat om met de nodige humor waar nodig te relativeren. Haar liefde voor en gevarieerde kennis van taal – zowel gesproken als geschreven – zijn van grote meerwaarde.

Katja heeft een makkelijke en scherpe pen en publiceerde over een breed scala aan onderwerpen. Bovendien is ze een nauwkeurige en precieze (eind)redacteur, die op een kritische én stimulerende manier het werk van anderen kan beoordelen.

Roemer van Oordt – Onderzoeker, trainer en publicist bij projectbureau Zasja, Amsterdam