Co-workers-supporting-social-entrepreneurs

INTERVIEW | IKEA-werknemers gaan aan de slag met internationale sociale entrepreneurs

Opdrachtgever: IKEA Social Entrepreneurship

Medium: IKEA Social Entrepreneurship website, en interne site voor personeel van Inter IKEA (global)

Publiek: Extern: klanten en samenwerkingspartners geïnteresseerd in IKEAs sociale ondernemers partnerships. Intern: werknemers van de Inter IKEA groep

Taal: Engels

Vanuit Katmondo werkte ik als communicatieadviseur met het team van IKEA Social Entrepreneurship (ISE) in Delft en Älmhult, Zweden, om het de internationale programma’s van ISE onder de aandacht te brengen.

IKEA Social Entrepreneurship BV (ISE), een dochteronderneming van Inter IKEA, werkt samen met sociale ondernemers over de hele wereld en ondersteunt hen om nieuwe kansen te creëren voor mensen die het hard nodig hebben.

Binnen het co-worker engagement programma krijgen werknemers van IKEA de kans om een tijd lang als coach of mentor met sociale ondernemers op te trekken. Dit interview met co-workers in verschillende delen van de wereld draait om de inzichten die zij opdoen door samen te werken met deze pioniers. De startups en opschalende bedrijven die oplossingen bieden voor consumenten en communities in de meest complexe omstandigheden, leveren ook voor het personeel van IKEA waardevolle eye-openers op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.