Katmondo-IKEA SE-WWF-BBC Storyworks Age of Change Film

COMMUNICATIE CAMPAGNE | IKEA Social Entrepreneurship, Wereld Natuur Fonds en BBC Storyworks lanceren Age of Change film

Opdrachtgever: IKEA Social Entrepreneurship

Publiek: IKEA Social Entrepreneurship volgers, sociale entrepreneurs, doelgroepen van de partnerorganisaties wereldwijd

Taal: Engels

Samen met het IKEA Social Entrepreneurship (ISE) communicatie- en programmateam, Wereld Natuur Fonds (WWF) Mexico en BBC StoryWorks Commercial Productions begeleidde ik de productie van een mini-documentaire voor de serie Age of Change: The Business of Survival.

De film volgt twee door vrouwen geleide sociale ondernemingen in Mexicaanse regio Oaxaca die, met steun van WWF, ISE en New Ventures, werken aan het creëren van een beter leven voor mensen in ver afgelegen plattelandsgemeenschappen.

In een interdisciplinair en internationaal team verzorgden we het maakproces: van preproductie, inclusief het bepalen van de boodschap en tone-of-voice van de film, tot de afstemming met het BBC StoryWorks opnameteam op locatie, en tijdens de post-productiefase, de revisie van de ruwe edits tot de aflevering van het eindproduct.

Ook coördineerde ik met de productiepartners de online marketingcampagne rondom de lancering van de film. We publiceerden persberichten, social media copy, en een nieuwsitem voor de IKEA Social Entrepreneurship website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.