FairChange Business & Social Impact

WEBCONTENT | bedrijven inspireren als koplopers in social impact

Website: Fairchangeimpact.com

Publiek: Kleine en grote bedrijven met een sociale missie in complexe omgevingen

Talen: Spaans en Engels

Een tweetalige website moest het worden, in het Spaans en het Engels, en met verschillende extra’s die al klaar moesten staan vóór de lancering, zoals ebooks en een quiz. Dat alles natuurlijk gekoppeld aan een systeem voor email-automatisering, en last but not least, een design dat zakelijkheid en professionaliteit combineerde met een toegankelijke, sociaal betrokken uitstraling.

Met al die ambities en nog veel meer ging ik van start met het ontwikkelen van de website voor mijn eigen business, FairChange. Niet zo eenvoudig, want als je zelf je eigen kritische opdrachtgever bent is het beste nog niet goed genoeg.

Gelukkig vond ik in Sabine Boogaard een geweldige webdesigner en sparring partner. Eindeloos schaafde ik aan het concept en de teksten, communiceerde ik heen en weer met mijn Engelse en Spaanse eindredacteurs, zette briefings uit naar de grafisch vormgevers van mijn logo en ebooks, en struinde dagenlang rond op stockfotosites. Geduldig en vakkundig zette Sabine intussen mijn ideeën om in de website die ik zocht.

Het resultaat: www.fairchangeimpact.com, voor bedrijven die voorop willen lopen als impact leiders, speciaal bedrijven die werken met toeleveranciers en communities in opkomende markten en complexe omgevingen.