Purpose Marketing

Geloof je ook dat winst maken prima samengaat met een positieve sociale impact? Katmondo creëert communicatieboodschappen die jouw klanten bewegen.

Eerlijke marketing van jouw sociale doel

Toegegeven, “purpose marketing” is een term die misschien al te vaak is gebruikt op een manier die niet helemaal klopt. Overbekend zijn de voorbeelden van bedrijven die marketing met een sociaal vernislaagje inzetten voor greenwashing van groezelige praktijken. Laten we duidelijk zijn: dat is niet waar Katmondo voor staat.

Winstdoel en social purpose gaan prima samen. Maar dat sociale commitment moet wél oprecht zijn, anders wordt marketing een trucje waar consumenten snel doorheen prikken – en waar de wereld niet beter van wordt.

Als jij daar ook zo over denkt, dan helpt Katmondo je graag.

Katmondo Purpose Marketing featuredImage

01

Formuleer een overtuigend sociaal merkverhaal

Katmondo Purpose Marketing Culture featuredImage

02

Verleid bezoekers en sponsors voor je culturele instelling

Katmondo Purpose Marketing Non-Profit

03

Zet je non-profit organisatie bij donoren op de kaart

01 | Formuleer een overtuigend sociaal merkverhaal

Mooie oplossingen voor maatschappelijke issues verkopen niet altijd vanzelf (net zomin als andersoortige producten, trouwens) – en dat is waar social purpose marketing & communicatie om de hoek komen kijken.

Wil je een overtuigende merkstrategie formuleren die resoneert bij je klanten en andere interne en externe doelgroepen van jouw bedrijf? Katmondo denkt en doet met je mee!

02 |  Verleid bezoekers en sponsors voor je culturele instelling

Culturele diversiteit en bereik van doelgroepen uit alle lagen van de samenleving zijn steeds belangrijker geworden in de cultuursector. Daarom zijn sociaal geëngageerde marketing en communicatie cruciaal binnen de bedrijfsvoering van culturele instellingen.

Katmondo helpt jouw cultuurorganisatie met overtuigende communicatieboodschappen en krachtige storystelling die bezoekers en sponsors verleiden.

03 |  Zet je non-profit instelling bij donoren op de kaart

Ook de non-profit sector kan allang niet meer zonder purpose marketing. Steeds meer beseffen organisaties zonder winstdoel dat de positionering van hun sociaal bewuste merk in de markt vraagt om een zakelijke benadering.

Wil je subsidiegevers, commerciële sponsors en particuliere geldgevers aan je binden? Katmondo creëert marketingverhalen en communicatieboodschappen die inhoudelijk en visueel aantrekkelijk zijn en donoren overtuigen.