Katmondo Ayara Foundation FeatIm

BELEIDSPLANNEN | “Urban” artiesten in Colombia in actie voor een betere wereld

Opdrachtgever: Jongerenorganisatie La Familia Ayara (Ayara Foundation)

Medium: website La Familia Ayara en diverse offline communicatiemedia

Publiek: jongeren; artiesten; beleidsmakers in de culturele sector; subsidiegevers en internationale donoren

Talen: Spaans en Engels

Ayara Foundation gebruikt kunst- en muziekeducatie en psychosociale ondersteuning om kansarme jongeren in Colombia te empoweren. Gevestigd in Bogota en gefinancierd door nationale en internationale donoren, slaagt de organisatie er als weinig andere in Colombia in om kinderen, adolescenten en jongvolwassenen in de meest afgelegen regio’s te bereiken. Met workshops, muziekoptredens, “urban” kunstfestivals, culturele ondernemersactiviteiten en social media evenementen helpt Ayara Foundation hen om buiten de criminaliteit, het gewapende conflict, drugshandel en prostitutie te blijven.

Ook heeft Ayara een kleine werkplaats voor het design en de productie van haar exclusieve modelijn voor hiphoppers. Hier biedt de organisatie kansarme jongeren en hun gezinnen kansen om een vak te leren en vaardigheden aan te leren die ze nodig hebben op de arbeidsmarkt.

Katmondo was onder andere verantwoordelijk voor de vormgeving van het communicatiebeleid in de periode dat Ayara Foundation de transitie maakte van informele vrijwilligersorganisatie naar een professionele NGO met een nationaal en internationaal bereik. Ook verzorgde ik de informatieverzameling, analyse en redactie van diverse (communicatie) beleidsplannen en rapportages.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.